Lid worden

Klik hier voor een inschrijfformulier

Hoe wordt mijn kind lid van V.V. Kwadendamme?
Speciaal bestemd voor de ouders! Wanneer uw kind lid wil worden van de v.v. Kwadendamme kunt u hem of haar aanmelden bij de betreffende leider van het jeugdteam waar uw kind qua leeftijd zal spelen. Voor de jongsten (6 t/m 8 jaar) is dit bij Kathinka Boonman. Uw kind mag dan een aantal weken meetrainen met de groep om te zien of hij of zij het voetbal een leuke sport vindt. Wanneer u besluit om uw kind aan te melden als lid van de voetbalvereniging dient u een formulier in te vullen en in te leveren bij één der jeugdleiders. Dit formulier kunt u downloaden via de link beneden deze pagina. Vervolgens zal uw kind aangemeld worden als lid van de v.v. Kwadendamme en van de KNVB zodat hij/zij gerechtigd is om wedstrijden te spelen. Vanaf dit moment dient u contributie voor uw kind te betalen. De contributie is afhankelijk van de leeftijd. In het contributiebedrag is een bedrag opgenomen voor het wassen van de wedstrijdtenues.

Wat moet men aanschaffen voor uw zoon of dochter?
Alleen een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers, al het overige (kousen, broek en shirt) wordt door de vereniging (sponsor) verstrekt.

Hoe word ik lid van V.V. Kwadendamme?
Speciaal bestemd voor de wat oudere jeugd en senioren. Voor de oudere jeugd en senioren die lid willen worden van de voetbalvereniging zijn de spelregels als volgt: U levert een formulier in bij de secretaris van onze vereniging, t.w. Ruud de Jonge, Kerkeboomgaardstraat , met daarop aangegeven:
- naam
- adres
- woonplaats
- geboortedatum
- telefoonnummer

Ook dient u één van de volgende persoonsgegevens op te geven:
- het nummer van uw ID-kaart of
- het nummer van uw paspoort of
- het nummer van uw rijbewijs

Wanneer deze gegevens bij de KNVB zijn aangemeld bent u officieel lid van de v.v. Kwadendamme en de KNVB en dient u vanaf dat moment contributie te betalen.

Klik hier voor een inschrijfformulier

 

Complex / kantine

V.V. Kwadendamme
Sportweg 2a
4434 AE
Kwadendamme
0113 - 64 92 73

Correspondentie / secretariaat

Secretariaat V.V. Kwadendamme
Kerkeboomgaardstraat 30
4434 AB Kwadendamme
06 - 55 19 45 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online

We hebben 7 gasten en geen leden online