Nieuwsportaal

Door: Dies Driedijk

Voetballers en voetbalvrienden,
 
Aan het eind van het seizoen is het altijd een goed moment om terug te kijken. In juni was mijn eerste gedachte het is een rustig seizoen geweest zonder al te veel bijzonderheden. Bij een nadere beschouwing is  er echter heel veel gebeurd. Allereerst hebben we met alle jeugd en senioren elftallen het seizoen weer afgemaakt. Het klinkt heel normaal maar voor een dorp als Kwadendamme is het een hele prestatie om 3 senioren elftallen op de been te houden en ook daarbij een goed bezette jeugd.
Wat echt bijzonder is dat na 72 jaar na de oprichting op 15-9-1942 de beslissing genomen is om met het eerste elftal op zaterdag te gaan voetballen. Natuurlijk was er al eens eerder over gesproken, maar pas in de winterstop is dit punt echt op de agenda gekomen. Ik ben er dan ook zeer blij dat dit in goede harmonie gegaan is, in samenspraak met de jeugd van het B elftal en de overige elftallen op zondag te blijven voetballen. We zullen komend seizoen zeker nog zaken tegenkomen als kantine en veldbezetting maar samen kunnen we deze uitdaging ook weer aan.
Naar komend seizoen, een nieuwe trainer en ook een aantal nieuwe spelers voor het eerste elftal zorgen dat we het seizoen met vertrouwen tegemoet gaan. Het doel om minder reisafstand te hebben is zeker geslaagd met maar 1 club in Zeeuws Vlaanderen, 2 op Noord Beveland, 2 op Walcheren en de rest op de bevelanden. We hopen hiermee ook meer publiek voor de wedstrijden te trekken. Ook alle andere elftallen een goed seizoen toegewenst.
Naast het voetballen hebben we als vereniging komende jaren nog uitdagingen. Allereerst de bezetting met vrijwilligers op peil houden voor de jeugd, senioren en kantine. Ik hoop op uw medewerking hierin. Daarnaast is het veld hard toe aan renovatie wat zomer 2015 op de agenda staat. Hiervoor zullen we een projectgroep starten waarbij we ook weer op uw medewerking rekenen. Verder vooruit zien we het aantal leerlingen op de basisschool afnemen wat weer uitdagingen geeft voor onze vereniging.  Duidelijk is voor mij dat er weer heel veel gebeurd is wat goed is voor een levendige vereniging.

Dies Driedijk

 

 

Activiteiten

Nieuws en mededelingen

Contributie

Contributie

10 december 2014
De contributie voor de eerste helft van het seizoen zal nog in december geincasserd worden via de automatische incasso. Dit…
Lees verder...
Vernieuwde website online

Vernieuwde website online

22 oktober 2014
Met trots presenteren wij onze vernieuwde website! Alhoewel hij nog niet helemaal af is, is hij al wel online gezet.…
Lees verder...
Kwadendamme Mini's

Kwadendamme Mini's

21 oktober 2014
Vanwege de beperkte aantal spelertjes is besloten dit jaar niet met mini's te gaan voetballen.  
Lees verder...
Overgang naar de zaterdag

Overgang naar de zaterdag

25 september 2014
Door: Dies Driedijk Voetballers en voetbalvrienden,   Aan het eind van het seizoen is het altijd een goed moment om…
Lees verder...

Landelijk voetbalnieuws

Complex / kantine

V.V. Kwadendamme
Sportweg 2a
4434 AE
Kwadendamme
0113 - 64 92 73

Correspondentie / secretariaat

Secretariaat V.V. Kwadendamme
Kerkeboomgaardstraat 30
4434 AB Kwadendamme
06 - 55 19 45 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Online

We hebben 13 gasten en geen leden online